avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... RADIERE MASINA DOAR CU CARTEA? Riscuri?Buna ziua! ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

RADIERE MASINA DOAR CU CARTEA? Riscuri?Buna ziua! Problema mea consta in faptul ca am vandut o masina ...

Buna ziua! Problema mea consta in faptul ca am vandut o masina unei persoane si nu am apucat sa fac actele pentru ca a fost in exact cu o zi inainte de starea de urgenta si am decis impreuna cu cel caruia io vindeam sa mai asteptam putin,cunoscandu-l si crezand ca e un om de cuvand. Acesta a vandut masina mai departe uni a doua persoane si el la randul lui uni a treia care se ocupa cu masini si combinatii nelegale. In fine.. greseala mea. Acum nu m am inteles cu a treia persoana sa inmatriculeze masina pe numele lui, el dorind neaparat cartea masinii care este inca la mn , aceasta fiind singurul act al masinii pe care il mai . am . Am reusit sa constrang cea de a doua persoana pe la care a trecut masina sa faca c v pe numele lui si am scos fiscalul de la primarie de la mn.prima mea intrebare este daca el nu o inmatriculeaza in circulatie ce se intampla? Ii suspenda talonul masinii? Ce riscuri am eu? El ma roaga sa radiez masina folosind cartea care . La ce riscuri sunt eu supus avand in vedere ca daca ar merge sa o radiez doar cu cartea am inteles ca ar trebui sa dau si o declaratie pe propria raspundere ca am masina in spatiu, dar aceasta probabil ca o sa circule pe strada? Se poate intoarce impotriva mea?Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 20 August 2020
Valentin217, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:58, 20 August 2020
Radierea auto de pe rol fiscal se face in baza contractului de vanzare cumparare,
Radierea auto de pe rol fiscal,nu are legatura cu documentele auto care trebuiesc predate de catre vanzator catre cumparator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare-cumparare autoturism carmenalecu carmenalecu Buna seara, Am vandut un autoturism cu act de vanzare-cumparare si pe talon la rubrica instrainat catre nu sa trecut numele cumparatorului.In acest caz, v-as ... (vezi toată discuția)
Radiere auto rogilg_c4 rogilg_c4 Buna, Pot radia de la serviciul de inmatriculari auto si de la taxa si impozite, un autoturism vandut si neinmatriculat de cumparator, daca detin cartea ... (vezi toată discuția)
Acte masina... cristins cristins am cumparat o masina cu nr de calarasi..iar in talon apare numele proprietarului...iar actul de vanzare cumparare sa facut intre mine cumparator si o alta ... (vezi toată discuția)