avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... În cât timp pot da în judecată angajatorul pentru ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

În cât timp pot da în judecată angajatorul pentru neplata concediului medical ?

Bina ziua ! În cât timp pot da în judecată angajatoru pentru neplata concediului medical ? Am înțeles ca am la dispoziție 3 ani ? Vă mulțumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:40, 21 August 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Intr-adevar, 3 ani de la data de cand trebuia sa va plateasca indemnizatia de concediu medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare drepturi salariale neachiate gabrielaion gabrielaion Buna ziua, Sunt in concediu medical de mai mult timp, iar firma unde lucrez nu imi da indemnizatia de concediu medical, pentru ca \"nu au\"! Este posibil? ... (vezi toată discuția)
Cine si cand plateste angajatului indemnizatia din concediul de sarcina si lauzie. Ioana Sava Ioana Sava Sunt angajata intr-o firma si urmeaza sa intru in concediu de sarcina si lauzie cele 126 de zile. Am inteles ca in baza certificatului medical pe care o sa il ... (vezi toată discuția)
Plata concediu de odihna iul1234 iul1234 Buna ziua, va rog sa-mi dati un raspuns la urmatoarea situatie; in august 2018 am avut un accident (in afara programului de lucru) in urma caruia am stat in ... (vezi toată discuția)