avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contractul de intretinere ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contractul de intretinere Buna ziua! Contractul de intretinere cu o persoana varstnica ...

Buna ziua! Contractul de intretinere cu o persoana varstnica poate fi incheiat in calitate de intretinatori doar de ambii soti in mod obligatoriu sau poate fi incheiat doar si de catre un singur sot. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: LucaMarcela , utilizator 08:03, 23 August 2020
Contractul de întreținere este un contract intuitu personae, adică un contract la încheierea căruia consideraţia persoanei contractantului a fost determinantă. Puteți semna singur sau alături de soție (dacă este de acord întreținuta).
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de întreținere soacra aurica bucuresc aurica bucuresc Soțul meu este tutore legal pentru soacra si cumnata mea care suferă(ambele) de boli psihice cu punere sub interdicție.Eu ,ca nora si cumnata pot să ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu firma solov solov Un SRL are trei asociati, unul dintre ei este si administrator,sediul firmei este inregistrat la unul din cei doi asociati.Activitatea nu se desfasoara la ... (vezi toată discuția)
Lamurire adriana totan adriana totan Buna ziua, Am nevoie sa ma lamuriti si pe mine in privinta unor probleme de natura juridica, prima ar fi notificarea, sau scrisoarea de anuntare, am inteles ... (vezi toată discuția)