avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... camere de supraveghere in primarie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

camere de supraveghere in primarie

Sunt angajat al unei primarii comunale si dl. primar doreste sa instaleze camere de supravegheat in toate birourile primariei, inclusiv in caserie. Este legal acest lucru, avand in vedere ca nu are avizul consiliului local (nici nu a fost pusa in discutie aceasta problema). Aceasta instalare se face maine (sambata) cand salariatii nici nu se afla in birouri. Este corect ca in caserie sa intre cineva fara acordul casierului? Dar daca se instaleaza si microfoane fara ca noi sa stim? Va precizez ca de la instalare, acest primar da dovada de purtare abuziva.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 23:42, 18 Decembrie 2009
Instalarea camerelor de luat vederi in caseria institutiei nu ar fi o problema....insa in toate birourile este deja o exagerare! De ce ar instala microfoane? :D In fond puteti spune orice doriti....ascultarea a ceea ce spuneti nu inseamna nimic ! Iar daca spuneti ca primarul este un incapabil tot nu poate sa faca nimic!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre violarea intimitatii... Dahrma Dahrma Tatal meu a impanzit toata casa cu camere de vederi si audio,dar nu la vedere,ci gen capera sipon.Mi-am dat seama acum cateva zile. Doresc sa va spun ca dupa ... (vezi toată discuția)
Camera de supraveghere la locul de munca gl77tom gl77tom Buna ziua lucrez la societate si imi desfasor activitatea intr-o incapere 3pe 4metri 8ore pe zii , angajatorul vre sa monteze camere de supraveghere are acest ... (vezi toată discuția)
Sanctiuni disciplinare 28lacra 28lacra Sunt casiera intr-o primarie comunala si primarul, din considerente politice( am sotul consilier local in opozitie) ma hartuieste zilnic in ultimele doua ... (vezi toată discuția)