avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație bebe 2 daca primul face 3 anișori?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație bebe 2 daca primul face 3 anișori?

Buna ziua,am o fetiță care pe 25 oct.2020 face 2 ani și tot atunci se oprește și indemnizatia,eu îmi doresc sa raman din nou însărcinată,însă din motive bine întemeiate nu mă pot reîntoarce la munca,voi mai beneficia la al-doilea copil de indemnizație? Și dacă da cum se calculează?
Mulțumesc din suflet pt eventualul răspuns
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:48, 24 August 2020
Depinde de data de nastere a celui de-al doilea copil ...

As dori sa nasc până face 3 anisori
Cornel Vasile a scris:

Depinde de data de nastere a celui de-al doilea copil ...

De exemplu daca a-și naște în luna august,iar copilul face 3 ani in octombrie,mai pot primi indemnizație fara a mă întoarce la munca?
In speta, veti primi indemnizatie fara niciun impediment.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizație copil DanaCaplea DanaCaplea Sunt o mămică care este în concediu creștere copil și sunt din nou gravidă cu al doilea bebeluș. As naște în septembrie 2020 cad ar trebuii sa ma ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru al doilea copil dianaaldu dianaaldu Buna ziua ! Eu ma aflu acum in concediul de maternitate (primul copil), iar in august 2010 trebuie sa ma intorc la munca pentru ca fetita mea va implini 2 ... (vezi toată discuția)
Perioada suprapunere concediu crestere copil (01.10.2012) VargaSzilard VargaSzilard Buna ziua tuturor. Intai sa prezint situatia: sotia este in concediu crestere copil (CCR) cu cel de-al doilea copil pana in aprilie 2013 (a ales CCR de 2 ... (vezi toată discuția)