avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... As vrea sa activez in domeniul "hand made / creatie"
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

As vrea sa activez in domeniul "hand made / creatie"

Cine imi poate da cateva informatii?
As vrea sa activez intr un domeniu de genul "hand made / creatie" pt care nu detin o diploma care sa ateste o calificare (am invatat singura si tine mai mult de imaginatie, indemanare sau creativitate), drept pentru care nu pot infiinta o firma. Daca aleg sa incep asa zisul lucru folosind declaratia unica este legal? Cum anume trebuie sa procedez? (tin evidenta cheltuielilor, a castigului, si declar profitul? Este suficient pt a fi in legalitate? )
Multumesc anticipat
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 August 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:49, 22 August 2020
daca va infiintati un SRL nu va trebuie diploma
Asta stiu. La ce profit iese nu e convenabil sa deschid nimic. Tocmai asta era intrebarea mea... Daca pot activa si declara profitul la anaf

adriandimitriu a scris:

daca va infiintati un SRL nu va trebuie diploma

Nu puteti fara a infiinta o firma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reformulez intrebarea...cum pot vinde legal produse hand made ... Eglisa Eglisa Reformulez intrebarea...Cum pot vinde legal peduse hand made facute de mine in conditiile in care nu am nici o diploma in domeniu. Am SRL,. daca asta ajuta ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru realizarea unui site care percepe taxe pentru abonamente sebydv sebydv Bună seara ! Aş dori câteva informaţii cu privire la ce acte am nevoie pentru realizarea unui website care percepe taxe lunare pentru abonament. Lucrez ... (vezi toată discuția)