avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Reformulez intrebarea...Cum pot vinde legal produse ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Reformulez intrebarea...Cum pot vinde legal produse hand made ...

Reformulez intrebarea...Cum pot vinde legal peduse hand made facute de mine in conditiile in care nu am nici o diploma in domeniu. Am SRL,. daca asta ajuta cumva
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 22:19, 18 Ianuarie 2024
Pe srl puteți sa desfășurați aceasta activitate fără o calificare impusa. Doar sa aveți codurile caen necesare producerii acelor bunuri si sa le autorizati la sediul social sau la punctul de lucru, acolo unde veți depozita matetia prima, veti produce efectiv și stoca produsele facute pana la vanzare.
Ultima modificare: Joi, 18 Ianuarie 2024
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl - caen - comert electronic -cadouri, produse hand -made, livrari. VASSY VASSY Buna ziua, As dori cateva detalii privind comertul electronic: 1. Sunt obligata sa am stoc/ depozit? 2. Pot desfasura activitatea la sediul ... (vezi toată discuția)
Vânzare produse handmade ionelbaciu87 ionelbaciu87 Vrem sa confectionam decoratiuni hand-made si lumanari decorative de sezon cu scopul de a le vinde la targurile de specialitate,stradal si/sau pe internet. ... (vezi toată discuția)
Produse "hand made" achizitionate de un srl radyus radyus Buna ziua . In cazul produselor \"hand made\" achizitionate de un SRL de la o persoana fizica neautorizata, plata pentru produse facandu-se dupa vanzarea ... (vezi toată discuția)