avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale meimtelegeri intro soc.comerciala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

meimtelegeri intro soc.comerciala

suntem 2 asoc. intrun srl si exista o masina inscrisa ca mij fix. eu sunt adm.soc pe durata nelimita si unul dintre asoc. celalat asoc a luat masina ,talonul si cheia si civ-ul masinii si o ascunde. ce pot face? pot iesi din soc si dc da, in ce fel?
Cel mai recent răspuns: ContSters117797 , utilizator 23:42, 21 Decembrie 2009
se poate rezolva si cu masina dat fiind ca exista o inscriere ca si mijloc fix in evindetele contabile, si puteti iesi din societate desigur, va pot ajuta in demararea demersurilor. daca ma contactati
v-am contacta pe mail

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aport in natura Evelyn3 Evelyn3 Am o problema, va rog sa ajutati cu partea legislativa. Administratorul unei firme a depus bani pentru desfasurarea activitatii. Firma nu este in situatia ... (vezi toată discuția)
Salut, ma lovesc de o speta la care va solicit ajutor. vreau ... Daniel Vidoe Daniel Vidoe Salut, Ma lovesc de o speta la care va solicit ajutor. Vreau sa ies in afara Romaniei cu o masina recent achizitionata (SH) de la o alta ... (vezi toată discuția)
Am cumparat o masina stricata. ce pot sa fac pentru a-mi recupera banii? radulescualexandra radulescualexandra Buna ziua! Am cumparat o masina, am platit-o, in schimb nu am facut un contract de vanzare. A doua zi am fost cu aceasta in service pentru a schimba uleiul si ... (vezi toată discuția)