avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent Covid-19 Lucrez in transport privat persoane ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent Covid-19 Lucrez in transport privat persoane dializate ...

Stimulent cotit 19
Lucrez in transport privat persoane dializate dar nu are contract cu casa de sănătate ci avem contract cu beficiar care are el contract cu casa as dori să știu dacă pot beneficia de stimulent in valoare de 2500 lei deoarece transport și persoane confirmate pozitive

Alte discuții în legătură

Pot sa lucrez si sa beneficiez si de indemnizatie pentru gradul i de handicap? jetli jetli buna ziua! sunt angajat de 4 ani, am gradul II (de 3 ani) acordat de cimisa de handicap si in urma unor noi complicatii aparute trbuie sa fac dializa. cei de ... (vezi toată discuția)
Buna la seara, eu lucrez in administratie la un spital suport ... Lavinia15 Lavinia15 Buna la seara, eu lucrez in administratie la un spital suport covid in toata aceasta perioada am avut 4 cazuri de colegi pozitivi, intrebarea mea este noi cei ... (vezi toată discuția)
Contributie la pensia de la stat Larisa I Larisa I Buna ziua! As dori sa fac un contract cu Casa de pensii, pt a putea sa imi platesc contributia la pensie. In momentul de fata, nu sunt angajata, am o ... (vezi toată discuția)