avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1163 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... bună ziua, după divorț nu am făcut partajul cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

bună ziua, după divorț nu am făcut partajul cu fostul soț. ...

bună ziua,
după divorț nu am făcut partajul cu fostul soț. am convenit sa încheiem un act notarial prin care el vinde partea lui de apartament fiicei noastre majore.
este posibil în condițiile în care apartamentul este ipotecat?
mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:54, 22 August 2020
nu aveti un contract de ipoteca? cred ca v-ati angajat sa nu vindeti.
Luati acordul creditorului pt vanzare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

N-am facut partajul la apartament... outofside outofside Buna ziua tuturor, am urmatorul caz: - m-am casatorit - am luat credit ipotecar si am cumparat un apartament - am divortat si am declarat ca n-avem de facut ... (vezi toată discuția)
Partaj apartment credit imobiliar veronica82 veronica82 Buna ziua, Sunt in discutii cu sotul meu pentru divort si partaj si problema principala este un apartament luat dupa casatorie printr-un credit imobiliar ... (vezi toată discuția)
Doresc să trec apartamentul cumpărat împreună cu fosta soție ... Stelian R Stelian R Doresc să trec apartamentul cumpărat împreună cu fosta soție pe numele meu. Suntem divorțați de mai bine de 5 ani, dar nu am făcut partaj. Apartamentul ... (vezi toată discuția)