avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Casa pe numele meu, teren pe numele lui
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Casa pe numele meu, teren pe numele lui

Buna ziua, am o casa în construcție pe numele meu dar terenul este pe numele fostului meu iubit...specific că materialele folosite la casa sunt luate prin credit pe numele meu, achitat de mine.... Vreau să știu dacă din punct de vedere legal am dreptul la casa aceia? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 13:14, 23 August 2020
Autorizația de construire pe numele cui este?
Pe numele meu
Atunci toată casa e a dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare casa fara intabulare si receptie Anca8181 Anca8181 Buna ziua, Vreau sa cumpar o casa construita in 2009 dar pentru care nu s-a facut receptia si intabularea (numai mansarda la interior nu este finalizata); a ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie si pe numele meu dar pe pamantul parintilor eleili eleili Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca pot fi trecuta si eu pe autorizatia de constructie a unei case ce se va construi pe pamantul parintilor, intrucat voi ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi legale am asupra unei case construite impreuna cu sotul meu pe terenul proprietatea acestuia? ioannna ioannna Rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema: sotul meu a achizitionat inaite de casatorie un teren cu o casa- o parte din bani obtinuti in baza unui contract de ... (vezi toată discuția)