avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... sunt nascut in iunie 1965 cand pot iesi la pensie la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

sunt nascut in iunie 1965 cand pot iesi la pensie la limita de ...

sunt nascut in iunie 1965 cand pot iesi la pensie la limita de varsta,am 4 ani lucrati in gr.II ? Dar anticipat partial?Mentionez sex masculin.
Ultima modificare: Duminică, 23 August 2020
BarbuViorica, utilizator
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 16:13, 23 August 2020
Precizati:
-Barbat(nascut)
-Femeie(BarbuViorica)
Total stagiu de cotizare.
Din ce se compune acesta.
buna ziua ,o cunostiinta este barbat ,nascut in 1965 luna iunie, o vechime in munca de 36 ani si 4 ani in grupa 2 de munca.Cand pot iesi la pensie la limita de varsta ?Cand pot iesi anticipat partial?
Trebuie lamurita problema grupei de munca
Acasta a fost pana la 31/03/2001.
Incepandc u 01/04/2001 s-a lucrat in conditii de munca:
-Speciale
-Deosebite
-Alte
-Normale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata lenoi68 lenoi68 Buna ziua! Am varsta de 52 ani si o vechime in campul muncii, grupa 2 de munca, de 35 ani(cotizati). Pot iesi anticipat la pensie si ce am de pierdut? ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ,am un var care este de sex masculin ,nascut in iunie ... BarbuViorica BarbuViorica Buna ziua ,am un var care este de sex masculin ,nascut in iunie 1965.Vrea sa stie cand poate iesi la pensie la limita de varsta si cati ani trebuie sa aiba ... (vezi toată discuția)
Grupa se ia in calcul la stabilirea pensiei anticipate? ContSters61634 ContSters61634 Reducerea vârstei de pensionare pentru grupa I sau a II a se cumulează sau nu cu reducerea de maxim 5 ani la stabilirea pensiei anticipate , respectiv ... (vezi toată discuția)