avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Care este procedura cu legea spalarii banilor?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Care este procedura cu legea spalarii banilor?

Care este procedura cu legea spalarii banilor? La inceputul anului 2020 toate societatile comerciale trebuia sa se inscrie in inscrie undeva ,acum ce putem face?
Ultima modificare: Luni, 24 August 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cristina Filimon , Avocat 09:22, 26 August 2020
Fiți mai explicit. Vă referiți la declarația privind beneficiarul real sau la politici de prevenire a spălării banilor și alte asemnea obligații care reveneau în sarcina entităților raportoare?
declaratia beneficiarului real si la politici de prevenire a spalarii banilor si alte obligatii
Sunt necesare mai multe detalii ca să vă răspund la întrebare. Ce fel de activitate desfășoară societatea dumneavoastră? Cât despre declarația de beneficiar real, data limită pentru depunere de 1 noiembrie 2020, dar dacă societatea are doar asociați persoane fizice, nu mai este obligatorie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere declaratie beneficiar real ong andrapanait andrapanait Buna ziua. Imi puteti confirma, printr-un document legal specific, prelungirea depunerii declaratiei privind beneficiarul real intr-o asociatie, pana la ... (vezi toată discuția)
Declaratie beneficiar real societate infiintata in anul 2000. Constantin Brancoveanu Constantin Brancoveanu Declaratie beneficiar real Societate infiintata in anul 2000. Declaratia privind beneficiarul real a fost depusa la Reg Comertului in dec 2019. Mai este ... (vezi toată discuția)
Magazin online trebuie sa desemneze o persoana pt raportarea la o.n.p.c.s.b ? Evoremaps Evoremaps Buna ziua, o societate comerciala de tip SRL, avand domeniul de activitate \"vanzarea prin intermediului caselor de comenzi sau Internet\", care nu incaseaza ... (vezi toată discuția)