avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1224 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum pot reclama un medic de familie?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum pot reclama un medic de familie?

Cum pot reclama un medic de familie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:16, 21 Decembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depuneti la Casa de Asigurari de Sanatate sau la Colegiul medicilor din judetul dvs o sesizare în care reclamati medicul respectiv.
Unde pot reclama atitudinea unui medic de familie?
la Casa de Asigurari de Sanatate sau la Colegiul medicilor din judetul dvs .
Cum pot să reclame un medic de familie
plângerea împotriva unui medic se va depune la colegiul teritorial la care medicul este înscris.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog spuneti mi unde pot face o sesizare impotriva ... Andreea Buta Andreea Buta Buna ziua, va rog spuneti mi unde pot face o sesizare impotriva medicului de familie? daca se poate normal, pt ca si ei sunt stat in stat. Multumesc frumos! (vezi toată discuția)
Plangere pentru medic de familie. pot sa i fac plangere medicului de familie pentru ca nu mi a ... Ionela Nicoleta Vasile Ionela Nicoleta Vasile Pot sa i fac plangere medicului de familie pentru ca nu mi a facut vaccinul copilului la timp, fiind vaccin din schema obligatorie? Ba mai mult, m a mintit ca ... (vezi toată discuția)