avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Plangere pentru medic de familie. Pot sa i fac ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Plangere pentru medic de familie. Pot sa i fac plangere medicului de familie pentru ca nu mi a ...

Pot sa i fac plangere medicului de familie pentru ca nu mi a facut vaccinul copilului la timp, fiind vaccin din schema obligatorie? Ba mai mult, m a mintit ca l a facut. Si pana nu mi am dat eu seama, ea nu a spus nimic. Dupa ce mi am dat seama s a scuzat ca nu era vaccinul in stoc si m a chemat a doua zi, desi medical trebuia sa mai astept inca o luna ca sa l poata administra pe cel pe care nu mi l a facut. Nu inteleg de ce nu a facut vaccinul, de ce m a mintit ca l a facut si de ce nu mi a spus ca nu era pe stoc, fiind vorba de vaccinul antipneumococic de la 2 si 4 luni de viata.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:03, 21 Ianuarie 2024
Puteti depune sesizare la Colegiul medicilor din judetul dvs. si la Casa judeteana de asigurari de sanatate cu care doctorul respectiv are incheiat contract de prestari servicii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere/reclamatie medic Nieminen Nieminen Buna seara, Cu cateva luni in urma, medicul m-a programat verbal pt angiografie (o analiza a vaselor de sange la inima) pt data de 20.10, analiza pe care a ... (vezi toată discuția)
Greșeli în spital de stat! Azaleea2024 Azaleea2024 Bună seara! Am și eu un caz mai special, în legătură cu o naștere naturală la județean-cu o epiziotomie mai exact. Am născut în luna aprilie, ... (vezi toată discuția)
Plângere împotriva medicului de familie Adriana0780 Adriana0780 Unde pot depune plângere împotriva medicului de familie cu un comp lipsit de resp fata de pacientii cu urgnete si sarcina cu avort spontan. ( si-a blocat ... (vezi toată discuția)