Multumesc pt raspuns, eu am cerut factura,garantie, nu sunt de rea credinta, am explicat motivul da, au încercat să imi arunce răspunderea, în caz că se sparge, de asta am si sesizat la Primărie.. Vecinul nu are firma, au zis ca se vor da banii inapoi,solutia perfecta:))
latka a scris:
Nu aveti niciodata vreo garantie ca teava nu se va deteriora, indiferent de cine e executata. Dorel poate lucra si la firme "autorizate". Problema e cam asa:
Articolul 67
(1)Pentru realizarea lucrarilor de intretinere, reparatii sau investitii privind proprietatea comuna, administratorul, tinand seama de pret, durata de executie si calitate, supune spre analiza si aprobare comitetului executiv oferte ale operatorilor economici care satisfac cerintele asociatiei de proprietari, conform legislatiei in vigoare.
Deci vor purta raspunderea cea mai mare cei din comitetul executiv.
Nu am de unde sa stiu care e criteriul principal care a fost luat in seama, cind a fost conceput acel anunt. Daca urgenta este principalul criteriu si al doilea pretul cel mai mic, e plauzibila alegerea facuta. E foarte posibil ca vecinul sa nu fie un ageamiu, iar costul cel mai mare sa-l reprezinte materialele, pentru care se poate lua certificat de garantie. Parerea mea e ca lucrarea nu va fi neaparat de reparatie, ci de inlocuire teava pe o anumita portiune. Asta dupa costurile afisate.
Daca doriti ca principalul criteriu sa fie acea garantie de executie (atentie, nu va garanteaza ca teava nu va plesni, ci ca reparatia ulterioara e pe banii firmei), convingeti-va vecinii ca e mai bine sa fie, eventual, mai scump. Si implicit impuneti-va vointa colectiva in fata comitetului executiv.