avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună seara, pentru a afla detalii de o persoana ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună seara, pentru a afla detalii de o persoana plecata în ...

Bună seara, pentru a afla detalii de o persoana plecata în străinătate de care familia nu mai știe din luna martie 2020, menținez ca nu le este cunoscuta o adresa doar localitatea, Germania ( Munchen) cărei instituții se poate adresa? Cu mulțumiri!
Cel mai recent răspuns: viky34 , utilizator 14:41, 25 August 2020
Daca aveti suspiciuni ca i s-a intamplat ceva rau, sesizati cea mai apropiata sectie de Politie.

Mulțumesc!
tgeorgescu a scris:

Daca aveti suspiciuni ca i s-a intamplat ceva rau, sesizati cea mai apropiata sectie de Politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arestat in germania mironov mironov Buna ziua, Cativa prieteni au fost arestati pe teritoriul Germaniei(Bad Reichenhall ) in luna mai.Am primit un singur telefon de la ei , spunandu'mi ca au ... (vezi toată discuția)
HotĂrÂrea nr. 336 din 11 martie 2022 - detalii Sarabandi Sarabandi Bună ziua! Am citit HOTĂRÂREA nr. 336 din 11 martie 2022 referitoare la decontările pentru hrană ale refugiatilor din Ucraina. Articolul are atasate la ... (vezi toată discuția)
Arest in germania ! urgent va rog. Jointt Jointt Buna seara ! ... Am si eu o mare problema. O ruda de-a mea ,a fost arestata in Germania ( Munchen ) ,acum 5 zile,datorita unui lucur minor,si anume furtul ... (vezi toată discuția)