avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... am facut un contract cu o firma de telefonie mobila ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

am facut un contract cu o firma de telefonie mobila pentru un ...

am facut un contract cu o firma de telefonie mobila pentru un numar de telefon mobil
am ramas surprins cand domnisoara reprezentant firma mi-a spus clar ca nu e nevoie de semnatura mea pe contract , ea mi-a spus ca imi trimite contractul pe e-mail iar eu l-am cerut pe hartie ca sa-l citesc si eu si dupa opinia mea sa-l semnez si un contract semnat si de mine si de ei sa ramana la ei si unul la mine
cand am ajuns acasa am constatat ca intr-adevar mi-au trimis contractul pe e-mail dar fara sa-mi ceara sa-mi dau acordul pentru cele scrise in contract
DUPA PAREREA DVS ESTE LEGAL?
parerea mea este ca nu este legal
fara nici-o semnatura din partea mea si fara nici un alt acord ei nu pot sa-mi trimita peste un timp un alt contract cu o suma mult mai mare?
ce ma sfatuiti sa fac?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: babirusa , utilizator 21:59, 25 August 2020
se aplica legislatia contractelor semnate la distanta [ link extern ]
multumesc pentru raspuns dar nu cunosc legislatia contractelor semnate la distanta
poate puteti sa ma lamuriti
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre somatii de plata si balbaiala dintre companii pe care eu trebhuie sa o platesc sorint sorint Buna ziua. Vreau sa va felicit pentru ceea ce faceti. Urmaresc cu interes evolutia siteului Dumneavoastra si munca voluntara pe care o depuneti pentru ... (vezi toată discuția)
Incapatanarea unui angajat de a rezilia un contract. o_blonda o_blonda Buna ziua, As vrea sa aflu si eu parerea DV. legata de urmatoarea situatie. Acum 3 luni am decis sa reziliez contractul de internet mobil. Am fost la ... (vezi toată discuția)
Teapa cumparare online Catalin Baloescu Catalin Baloescu am cumparat online un telefon mobil, livrat prin curier . Dupa ce am platit la curier, desfacand pachetul am constatat ca telefonul este spart. Ce se poate ... (vezi toată discuția)