avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Am cumparat un sejur in Egipt prin directbooking si ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Am cumparat un sejur in Egipt prin directbooking si din cauza ...

Am cumparat un sejur in Egipt prin directbooking si din cauza conditiilor de COVID vrem sa amanam ptr la anul, ceea ce-mi spun ei ca nu se poate,mai mult dupa o luna imi trimit email cum ca trebuie sa facem test.Alti bani ,alta distractie. Si unde sa-l faci? Cum pot regla aceasta situatie legal?

Alte discuții în legătură

Paralela 45 reclamatie ralucacernica ralucacernica Buna ziua, am un contract semnat cu paralela45 pentru un sejur in egipt care incepe pe 17mai 2020 pe care eu vreau sa il anulez, iar agentia imi spune ca am ... (vezi toată discuția)
Vacanta in egipt SIMBOPREST SIMBOPREST AM AVUT UN GRUP DE TURISTI CARE TREBUIAU SA MEARGA IN VACANTA IN EGIPT IN 30 IANUARIE DE PE BUDAPESTA.(ZBOR)AU RENUNTAT DIN CAUZA FAPTULUI CA NU LI S-A ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in urma cu ceva timp am decis sa cumparam un apartament ... Ilie Valentin Ilie Valentin Buna ziua, in urma cu ceva timp am decis sa cumparam un apartament eu si cu iubita mea, am achitat o suma de bani, jumate din ea, adica 40.000€ din 76.000€ ... (vezi toată discuția)