avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ce pot.sa fac daca asociatia de proprietari nu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ce pot.sa fac daca asociatia de proprietari nu recunoste ca eu ...

Ce pot.sa fac daca asociatia de proprietari nu recunoste ca eu am platit prim banca leam dus si extrasul si.nu vor sa recunosca
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 20:05, 28 August 2020
Nu v-ati adresat unde trebuie.
Eu ziceam sa va adresati la Biroul/Serviciul Asociatii de proprietari din cadrul sectorului in care locuiti.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solicitare documente in baza legii 196/2018 armandescu armandescu Buna ziua ! A-si dori sa stiu ce documente sunt obligat sa pun la dispozitie solicitantului in conditiile in care mi-au fost cerute aproape toate documentele ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog sa imi spuneti primariile de sector mai au ... irinoaia irinoaia Buna ziua! va rog sa imi spuneti primariile de sector mai au dreptul de control asupra asociatiilor de proprietari,sau au doar atributii de indrumare? Este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! pentru blocul in care locuiesc au inceput efectuarea ... MaBC MaBC Buna ziua! Pentru blocul in care locuiesc au inceput efectuarea lucrărilor de hidroizolare dupa ce multiple apartamente au fost profund afectate de apa ... (vezi toată discuția)