avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Important!!!Am un vecin care are atelier de sudura și ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Important!!!Am un vecin care are atelier de sudura și de vopsit in curte,care ...

Am un vecin care atelier de sudura și de vopsit in curte,care mă intoxica de fum,miros de diluant și mult zgomot.Ce trebuie sa fac,cui și cum să mă adresez să îl fac să își mute atelierul in afara comunității sau într-un loc unde sa nu fim afectați noi vecinii.Cu respect,va multumesc
Sesizati primaria pentru autorizatie de ctie. si de functionare. La acordarea autorizatiei trebuia ca primaria sa aiba acordul vecinilor.
Pentru poluare puteti sesiza DJSP si Agentia de mediu.
Puteti sesiza ANAF pentru verificarea taxelor si impozitelor platite de firma respectiva.
Daca are angajati puteti sesiza ITM pentru verificarea contractelor individuale de munca.
Toate sesizarile se fac in scris cu nr. de inregistrare/ data.
Puteti face o sesizare scrisă ( transmisă prin posta cu confirmare primire sau înregistrată la sediul instituției )către Direcția Sanatate Publica,Direcția județeană de Mediu în care prezentati problema si solicitați dispunerea de măsuri.Daca nu primiti raspuns sau acesta este nesatisfăcător contactați un av pt a vedea ce variante legale aveti,probabil o acțiune în răspundere civilă delictuala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fum de la vecini AnnamariaIlyes AnnamariaIlyes Buna ziua. Vecinul meu arde paie in centrala si tot fumul sta pe curtea noastra. Asta se intampla de luni de zile in fiecare zi si mai multe ori pe zi. Fumul ... (vezi toată discuția)
Cos fum Vintila Petru Vintila Petru Bună ziua! Daca cineva poate sa ma ajute. Părinții mei locuiesc la bloc la etajul 4 (proprietate particulara) si de ceva timp se confrunta cu o situație ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! unde pot reclama un fast-food de la parterul blocului ... rina2020 rina2020 Buna ziua! Unde pot reclama un fast-food de la parterul blocului care mi-a umplut baia de fum si miros? (vezi toată discuția)