avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! Unde pot reclama un fast-food de la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! Unde pot reclama un fast-food de la parterul blocului ...

Buna ziua!
Unde pot reclama un fast-food de la parterul blocului care mi-a umplut baia de fum si miros?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:20, 24 Ianuarie 2022
Puteti sesiza DJSP (pentru disconfortul creat) si Agentia de mediu (pentru poluare), in scris, cu nr. de inregistrare/ data. Sesizarea se poate trimite prin posta cu confirmare de primire.
Sesizati oficial serviciul din primarie care a emis autorizatia de functionare,autoritatea de sanatate publica si comisariatul garzii de mediu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Shaormerie la parterul blocului Rozalia99 Rozalia99 Buna ziua, De trei saptamni s-a deschis la parterul blocului in care locuiesc un fast-food tip shaormerie. Mentionez ca parterul blocului este spatiu ... (vezi toată discuția)
Amplasare rulotă fast food lângă blocul de locuințe zmarius zmarius Bună ziua, Noi locuim într-un bloc și Primăria a dat aprobare pentru amplasarea lângă blocul nostru a unei rulote fast food cu mese unde se servește. E ... (vezi toată discuția)
Cos fum Vintila Petru Vintila Petru Bună ziua! Daca cineva poate sa ma ajute. Părinții mei locuiesc la bloc la etajul 4 (proprietate particulara) si de ceva timp se confrunta cu o situație ... (vezi toată discuția)