avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decizie incetare ca sanctiune disciplinara In cazul in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decizie incetare ca sanctiune disciplinara In cazul in care un ...

Decizie incetare ca sanctiune disciplinara

In cazul in care un salariat este convocat la cercetarea disciplinara pentru absente nemotivate si nu se prezinta, cu ce data de poate face incetarea CIM? Se poate face cu ziua imediat urmatoare cercatarii, cu conditia ca si decizia de sanctionare/ incetare sa fie comunicate in aceeasi zi?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:44, 25 August 2020
Cu data la care este convocat se poate decide desfacerea dicsiplinara a c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abs nemotivate alinamariabrasoveanu alinamariabrasoveanu Buna seara, Am urmatoarea problema: un salariat lipseste nemotivat din data de 12.12.2012, vineri 14.12.2012 am primit si inregistrat referatul, cu data de ... (vezi toată discuția)
Absente comancorinaadelina comancorinaadelina Buna seara , Am un salariat cu CIM pe perioada de 3 luni; (contractul inceteaza de drept in februarie 2016) de 2 zile absenteaza nemotivat, noi nereusind sa ... (vezi toată discuția)
Cind transmit in revisal incetarea unui cim pt.absente nemotivate? carmenbn carmenbn Un salariat lipseste nemotivat din 21.05.L-am convocat pt.cercetare disciplinara(prin posta) pe 13.06.Nu a venit,deci pot sa-i desfac contractul de munca ... (vezi toată discuția)