avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1007 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Aș dori să întreb: dacă doi soți (nedivorțați ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Aș dori să întreb: dacă doi soți (nedivorțați încă / ...

Aș dori să întreb: dacă doi soți (nedivorțați încă / nici cu divorțul început) nu se mai înțeleg, unul dintre ei (care este proprietar pe locuința moștenită) îi poate spune celuilalt să plece (să se mute) din acea locuință? Dar copilului de 19 ani, rezultat în urma acelei căsătorii?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 21:02, 27 August 2020
Depinde daca imobi;lul are destinatia de locuinta a familiei, depinde daca exista domiciliul legal stabilit la adresa....se poate solicta evacuarea in instanta.

Pt copilul devenit major nu mai exista obligatia de a-i asigura locuinta.

Insa astea sunt sfaturi generale, pt cele concrete in raport de intrega dvs situatie de fapt trebuie sa consultati un avocat caruia sa ii creionati totul ca sa poata sfatui adecvat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu vor sa plece si nici sa mai plateasca cheltuielile lunare... thanx thanx Buna ziua, Am vrut sa ajut niste rude si i-am lasat sa stea gratuit 2 luni (stabilit initial) intr-o camera de camin, pana terminau casa , acum au trecut 5 ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor attilicz attilicz buna ziua .va rog frumos daca poate sa ma ajute cineva cu un raspuns la problema mea.Am o casnicie de 6 ani din care rezulta un copil de 6 ani .Sotia mea a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am nevoie de un sfat, va rog. am o relatie de concubinaj ... amldad amldad Buna ziua, Am nevoie de un sfat, va rog. Am o relatie de concubinaj de 5 ani de zile din care a rezultat o fetita de 2 ani jumatate. Relatia nu mai ... (vezi toată discuția)