avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Datori restante la bugetul de stat inca din ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Datori restante la bugetul de stat inca din 31.dec.2018

Ce pot intreprinde ,deoarece am datori restante la bugetul de stat inca din 31.dec.2018, am depus o notificare in iunie 2020 ,ANAF din Busteni , i-mi raspunde ca nu ma incdrez deoarece aceasta notificare sa facut tarziu.
Care ar fi procedura de urmat si mecanismul de anulare a obligatiilor restante la 31 dec 2018in suma de 1600 lei din 2007 ce pot sa fac , iar firma este in insolventa din 2017 ,
Ultima modificare: Miercuri, 26 August 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 10:00, 31 August 2020
In situatia in care societatea este in insolventa ar trebui sa discutati cu administratorul/lichidatorul judiciar.

Aceasta este persoana care sa rezolve toate problemele societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inolventa veronica ene veronica ene buna seara!am o societate in insolventa din dec.2009,cu lichidator.cei de la ANAF,si o parte din furnizori nu au primit adrese de instiintare precum societatea ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii corinail77 corinail77 Mi-am dat demisia de la o societate in data de 14.06.2015 cu art.81 alin.(8), avand multe salarii restante. Doua zile mai tarziu societatea a depus actele ... (vezi toată discuția)
Achizitie teren cu sechestru anaf de la o societate inactiva careia i-a fost ceruta insolventa de catre ditl MRSCRS MRSCRS Buna ziua! Doresc sa achizitionez un teren pe care sunt si cateva constructii, respectiv o casa si 2 hale (constructiile se afla intr-o stare degradata). ... (vezi toată discuția)