avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbarea sediului dintr-un judet in altul
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbarea sediului dintr-un judet in altul

Buna ziua
Aproximativ 3 saptamani in urma am imputernicit un avocat sa ne reprezinte la ONRC pentru schimbarea sediului dintr-un judet in altul. Cunosc faptul ca acest lucru dureaza mai mult decat daca s-ar schimba in acelasi judet. Cu toate astea, in sistem vad ca sediul s-a schimbat deja iar statusul este "Cerere ridicata". Avocatul ne zice ca sediul s-a schimbat, dar mai dureaza pana se redacteaza actele cu noul sediu (ceva de genul).
Cum ziceam, au trecut aproape 3 saptamani iar intrebarea mea este daca e normal acest lucru, daca e adevarat ce zice avocatul sau e ceva in neregula la mijloc.
Am sunat la ONRC dar doamna nu imi poate zice nimic concret, doar sa merg personal la ghiseu.
Imi puteti oferi o parere va rog?
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 26 August 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Sediul social expira azi, dosarul de radiere firma este deja pe rol, insa mi se cere sa ofer dovada mutarii sediului MStroe MStroe Buna ziua, Am o problema. Am avut incheiat un contractde gazduire a sediului social cu o firma de avocatura pentru un an. Acesta expira azi, 28 februarie ... (vezi toată discuția)
Actualizare documente la schimbare de sediu social Alexandra G.I. Alexandra G.I. Ce riscuri exista in cazul neactualizarii documentelor firmei, in urma schimbarii sediului social in alt judet? La incheierea unui contract, poate acest ... (vezi toată discuția)
Contract de sediu incheiat de un asociat care urmeaza sa intre in firma ContSters69724 ContSters69724 Am o nelamurire si as dori sa ma ajutati cu cateva raspunsuri. O persoana va prelua o firma unde va deveni asociat unic. Ocazie cu care persoana doreste ... (vezi toată discuția)