avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ordin de protectie. In data de 24.08 am avut proces de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ordin de protectie. In data de 24.08 am avut proces de ordin ...

Ordin de protectie.

In data de 24.08 am avut proces de ordin de protectie. Eu in cerere am solicitat avocat din oficiu insa s-a emis adresa catre parchet doar pt parat si in instanta nu s-a zis nimic de avocatul meu si deci m-am reprezentat singura. Nu am intrebat pt ca pur simplu m-am taiat toata. Eu impotriva paratului -fostul sot am mai obtinut inca 3 ordine de protectie in trecut. A fost condamnat pt incalcarea a doua ordine + amenintare. In plus pe langa asta s-a respins cu drept de recurs in 3 zile de la pronuntare prin punerea solutiei la dispozitia partilor prrin mijlocirea grefei instantei.

Intrebarile mele:

1. Daca s-a decis respingerea acordarii asistentei juridice pentru reclamanta nu trebuia sa se comunice cel tarziu in timpul judecatii?
2. Eu o data ce a mentionat ca a ramas in pronuntare am fugit la propriu de la judecatorie ( filmarile ce prind curtea judecatorie pot confirma asta). S-a mai intamplat in trecut sa cer ajutorul jandarmeriei sau sa stau o ora la judecatorie sa plece ca ma astepta. Nu ar trebui sa cer indreptarea materiala: drept de apel in 3 zile de la comunicare tinand cont ca eu nu stiu de ce s-a respins, nu mai eram acolo sa ascult pronuntarea. Maine este ultima zi de apel si in dosarul electronic nu s-a urcat motivarea si acasa nu am primit nimic. Pe baza a ce fac apel cand nu stiu de ce s-a respins cerere?

Alte discuții în legătură

Contestatie la executare dragosdragos1991 dragosdragos1991 imi spuneti si mie va rog ce inseamna in termeni mai populari???va multumesc... Tip solutie: Respinge cererea Solutia pe scurt: Respinge pentru lipsa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua la primul termen divort reclamantul poate fi reprezentat ... Angela Manu Angela Manu buna ziua la primul termen divort reclamantul poate fi reprezentat de avocat prin imputernicire avocatiala fara a se mai prezenta personal in instanta? Nu ... (vezi toată discuția)
Raspuns judecatorie ContSters383592 ContSters383592 buna ziua. mama mea neavand ce face a dat in judecata 2 vecini,in baza legii de protectie pe motiv ca o injurau. Legea se refera la familie, ordin de ... (vezi toată discuția)