avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Soția este unic moștenitor , Soțul are același ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Soția este unic moștenitor , Soțul are același drepturi la ...

Soția este unic moștenitor ,
Soțul are același drepturi la moștenirea soției?
Cel mai recent răspuns: DinuX , utilizator 10:10, 8 Septembrie 2020
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
insistati degeaba :), daca fratele a renuntat, sotia dvs ramane unic mostenitor si bunurile mostenite sunt proprii, nu le imparte cu dvs oricat de mult ati spera. Rugati-o sa va dea o bucatica din ce a mostenit.
Si chiar daca cumnatul a renuntat atunci, nu inseamna ca va renunta in cazul decesului sotiei dumneavoastra (sora lui), poate veni la mostenire sa primeasca cota daca sotia nu are copii...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire verginica73 verginica73 in curtea parinteasca a ramas ocumnata deoarece fratele meu a murit si parintii sant morti demult, , cumnata nu are copii si nici acte asa ca avem toti fratii ... (vezi toată discuția)
Succesiune-rog raspuns montecarlobaby montecarlobaby Buna ziua . As avea o intrebare. Parintii mei au mai multe imobile . Suntem 2 frati: eu si sora mea. Sora mea este casatorita . Parintii au facut contract de ... (vezi toată discuția)
Mosteniri olga2011 olga2011 va rog sa-mi spuneti dac cea de-a doua sotie a fratelui meu are drept de mostenire la averea lasata de parintii nostri, dat fiin faptul ca el are trei copii ... (vezi toată discuția)