avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Buna ziua. Îmi puteți spune care sunt operatiile de ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Buna ziua. Îmi puteți spune care sunt operatiile de sudura-taiere ...

Buna ziua. Îmi puteți spune care sunt operatiile de sudura-taiere aflate sub control ISCIR?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:20, 27 August 2020
Vedeti:
Ordinul nr. 1001/2013 pentru aprobarea prescripțiilor tehnice PT CR 6-2013 "Autorizarea operatorilor control nedistructiv și a persoanelor juridice care efectuează examinări nedistructive, precum și evaluarea persoanelor juridice care efectuează examinări distructive", PT CR 7-2013 "Aprobarea procedurilor de sudare pentru oțel, aluminiu, aliaje de aluminiu și polietilenă de înaltă densitate (PE-HD)" și PT CR 9-2013 "Autorizarea sudorilor care execută lucrări de sudare la instalații sub presiune și la instalații de ridicat și a operatorilor sudare țevi și fitinguri din polietilenă de înaltă densitate (PE-HD)"
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. pentru un sudor care sudează doar tabla, ( nu instalatii ... Marina dobrescu Marina dobrescu Buna ziua. Pentru un sudor care sudează doar tabla, ( NU INSTALATII SUB PRESIUBE SAU INSTALATII DE RIDICAT) angajat într-o societate comerciala trebuie ... (vezi toată discuția)
Autorizația de stivuitorist Ionut Toma Ionut Toma Salutare, încă de la angajare autorizația de stivuitorist a fost luată de către firma unde lucrez. Întrebarea mea este daca ceea ce au făcut ei este ... (vezi toată discuția)
Autorizatie interna pe linie de securitate si sanatate in munca pentru angajati cu activitati specifice-operatori utilaje autorizati iscir cyan cyan Unde se regaseste in legislatia specifica obligatia lucratorilui desemnat si a sefului serviciului tehnic responsabil de a intocmi o autorizatie interna pe ... (vezi toată discuția)