avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Tranformare SRL-D in SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Tranformare SRL-D in SRL

Dețin o firma SRL-D din 2017 cu activitate cod Caen 4939 transport alternativ am obținut licență ARR copii conforme și ecusoane pe mașini iar acum conform legii am fost nevoiți să modificăm din SRL-D in SRL nimic mai mult decât că a dispărut D. Am vrut să obținem copii conforme pe alte mașini și am fost refuzați . Ne.au zis că trebuie să obținem din nou licență ARR și să anulam tot ce am făcut până acum adică licență copii conforme și ecusoane și nu șanț puține. Ce putem face?
Ultima modificare: Joi, 27 August 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:06, 27 August 2020
Din pacate da, trebuie s-o luati de la capat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare companie transport pentru uber andrey1412 andrey1412 Ce pasi trebuie facuti pentru a infiinta o companie de transport prin care sa gestionezi masini in regim de inchiriere pentru soferii UBER? (vezi toată discuția)
Detin o firma de transport (srl - cod caen 4939) bogdantaloi bogdantaloi Buna ziua, detin o firma de transport (SRL - cod CAEN 4939) fara angajati, eu fiind unicul asociat si totodata Administrator. Am un contract cu o companie ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma - transport scarlatcorina scarlatcorina Buna ziua as dori sa stiu si in cazul infiintari unei firme cu dom principal de activitate transport ce cod caen este si daca trebuie o autorizatie de ... (vezi toată discuția)