avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Când poate tatăl intra in luna de concediu de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Când poate tatăl intra in luna de concediu de creșterea copilului ...

Când poate tatăl intra in luna de concediu de creșterea copilului înainte sau după cele 11 luni de CCC ale mamei?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:36, 27 August 2020
Tatal poate intra oricand in CCC....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie anamaria20210 anamaria20210 ce se intampla cu stimulentul de insertie daca tatal nu vrea sa intre in concediu de crestere copil atunci cand copilul implineste 11 luni iar mama se intoarce ... (vezi toată discuția)
O luna de concediu pentru tatic sofoana sofoana buna ziua!sunt in concediu de crestere copil, si sotul meu intentioneaza sa-si ia si el o luna de concediu,avand in vedere noile prevederi legale.eu am optat ... (vezi toată discuția)
Ccc pentru celalalt parinte gabbello gabbello Inteleg ca parintele care nu aplica pentru CCC trebuie/are dreptul sa stea si el 1 luna in CCC si as avea cateva intrebari legate de aceasta luna: 1. Daca ... (vezi toată discuția)