avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbarea adresei de domiciliu
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbarea adresei de domiciliu

Bună ziua, sunt cetățean dublu maghiar român și doresc să schimb adresa română de domiciliu din buletin la adresa din Ungaria. Nu locuiesc în România la adresa din buletin. Care este procedura schimbarea adresei și ce documente am nevoie. Mulțumesc pentru răspuns.
Ultima modificare: Joi, 27 August 2020
0330, utilizator
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 22:52, 21 Septembrie 2020
Solicitati un pasaport CRDS (cetatean roman cu domiciliul in strainatate).
Multumesc pentru raspuns. Acest pasaport poate fi solicitat in Romania?
Da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare buletin cddamian cddamian Buna ziua ! Buletinul meu e pe cale sa expire , de un an de zile locuiesc in olanda insa fara a fi luat in spatiu . Pentru a schimba buletinul ce acte imi sunt ... (vezi toată discuția)
Act de indentitate romanesc obligatoriu pt dubla cetatenie? Priscilla Priscilla Buna ziua, Sunt cetatean roman din nastere, dar in prezent locuiesc in Ungaria, cu acte in regula si am obtinut si cetatenia maghiara. Mi s-a expirat cartea ... (vezi toată discuția)
Casatorie, carte de identitate fara domiciliu 0330 0330 Buna ziua. Sunt cetatean maghiar si Roman, dar casatoresc in Ungaria ca cetatean maghiar sí nu cred ca intorc in Románia, trebuie transcris certificatul de ... (vezi toată discuția)