avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna Ziua, Dețin un apartament care a fost cumpărat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna Ziua, Dețin un apartament care a fost cumpărat pe numele ...

Buna Ziua,
Dețin un apartament care a fost cumpărat pe numele meu la vârsta de 15 ani fiind asistat de un curator de fonduri , in speța Tatăl meu.
Acum doresc sa vând acel apartament ?
Se poate face vânzarea dacă curatorul de fonduri nu este de acord ?
Cel mai recent răspuns: Vlad985 , utilizator 22:05, 27 August 2020
il puteti vinde daca sunteti major pt ca sunteti proprietar.

Am fost sa-i scot fiscalul și am un litigiu deschis la Judecătorie de către Curatorul de fonduri
Ultima modificare: Joi, 27 August 2020
gi-jane2, moderator
aia e altceva.. ati uitat sa mentionati in primul mesaj. Daca ap face obiectul unui litigiu, nu vindeti pana nu se lamureste treaba.
gi-jane2, moderator

Și treaba cum poate fi lamurita ?
In actul de proprietate eu sunt Propietar dar apare și numele curatorului de Fonduri.
Poate sa ceara in instanța anularea actului de proprietate ?
gi-jane2, moderator
Ce a cerut tatal dvs in instanta si cum si-a motivat cererea ?
pentru a raspunde, apasati pe butonul raspunde, e in josul paginii, nu mai citati inutil mesaje anterioare.

Alte discuții în legătură

Mostenire Valentinablo Valentinablo Buna ziua Am un apartament 2 cam mostenire de la parinti dobandit inaintea casatoriei, sotul are si el un apartament cu 3 cam primit mostenire in timpul ... (vezi toată discuția)
Proprietar și executare Madyn Madyn Bună ziua. Am o rugăminte va rog. Am cumpărat o mașină am făcut act de vânzare cumpărare cu proprietarul,am înregistrat la primărie dar talonul și ... (vezi toată discuția)
Inscriere litigiu in cf-are cineva obligativitatea? Leri Leri Are cineva obligativitatea inscrierii litigiului in cartea funciara, atunci cand obiectul litigiului il constituie un apartament? Am sunat de curand la ... (vezi toată discuția)