avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna Ziua, Dețin un apartament care a fost cumpărat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna Ziua, Dețin un apartament care a fost cumpărat pe numele ...

Buna Ziua,
Dețin un apartament care a fost cumpărat pe numele meu la vârsta de 15 ani fiind asistat de un curator de fonduri , in speța Tatăl meu.
Acum doresc sa vând acel apartament ?
Se poate face vânzarea dacă curatorul de fonduri nu este de acord ?
Cel mai recent răspuns: Vlad985 , utilizator 22:05, 27 August 2020
Încă nu știu, probabil a menționat faptul ca a fost cumpărat de el acum 20 ani.
Încă nu știu exact, astăzi am aflat ca nu pot sa fac vânzarea ap.
Nu puteți pentru că bunul e in litigiu și probabil e apare ca sarcina la Cartea Funciară.
Care e motivul anulării actului?
Nu vrea sa-l vând,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire Valentinablo Valentinablo Buna ziua Am un apartament 2 cam mostenire de la parinti dobandit inaintea casatoriei, sotul are si el un apartament cu 3 cam primit mostenire in timpul ... (vezi toată discuția)
Proprietar și executare Madyn Madyn Bună ziua. Am o rugăminte va rog. Am cumpărat o mașină am făcut act de vânzare cumpărare cu proprietarul,am înregistrat la primărie dar talonul și ... (vezi toată discuția)
Inscriere litigiu in cf-are cineva obligativitatea? Leri Leri Are cineva obligativitatea inscrierii litigiului in cartea funciara, atunci cand obiectul litigiului il constituie un apartament? Am sunat de curand la ... (vezi toată discuția)