avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Plata impozit pe masini
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Plata impozit pe masini

Buna ziua! Am o situatie si am nevoie de îndrumare. Detin 2 autoturisme una am inscris-o la primarie in anul 2018 in luna septembrie,am cumparat-o de la o persoana fizica adusa din Italia si avea numere rosii.Celalat autoturism l-am avut inscris pe primăria la Covasna.,iar de anul trecut l-am inscris pe comuna in care am domiciliul. Cand am inscris-o autoturismul dintr-un judet in altul am avut un dosar intreg cu acte fara alte datorii( amenzi) altfel nu puteam. Si am fost sa platesc impozitul pe masini si cei de la primarie nu au vrut sa-mi primeasca banii pt ca as avea in baxa de date o amenda neplatita din anul 2018 luna februarie. Intrebarea mea este cum sa procedez?Deci prima masina nu o aveam in luna februarie,iar cealalta era inscrisa pe alt judet.
Ultima modificare: Joi, 27 August 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:31, 27 August 2020
Pentru clarificare ,solicitati oficial la serviciul debite in urmarire sa va puna la dispozitie dosarul cu documentele justificative ale amenzii neachitate in termen legal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recomandata externa neridicata IrinaValeria IrinaValeria Buna seara, in decembrie 2017 am calatorit in Italia cu masina si am trecut prin Ungaria si Slovenia. M-am intors in august 2018 in Timisoara, unde sunt ... (vezi toată discuția)
Amenda italia Danieltit Danieltit Buna ziua, Inanul 2014 am achizitionat o masina din judetul TM,eu locuiesc in judetul VL.Proprietarul a fost deacord ca eu sa circul pe numerele de TM.Am ... (vezi toată discuția)
Vanzare autoturism/contract comodat bobby27 bobby27 Buna ziua, as avea nevoie urgent de cateva sfaturi avizate pentru care multumesc anticipat. Situatia se prezinta astfel - am un autoturism inmatriculat RO pe ... (vezi toată discuția)