Buna ziua! Am o situatie si am nevoie de îndrumare. Detin 2 autoturisme una am inscris-o la primarie in anul 2018 in luna septembrie,am cumparat-o de la o persoana fizica adusa din Italia si avea numere rosii.Celalat autoturism l-am avut inscris pe primăria la Covasna.,iar de anul trecut l-am inscris pe comuna in care am domiciliul. Cand am inscris-o autoturismul dintr-un judet in altul am avut un dosar intreg cu acte fara alte datorii( amenzi) altfel nu puteam. Si am fost sa platesc impozitul pe masini si cei de la primarie nu au vrut sa-mi primeasca banii pt ca as avea in baxa de date o amenda neplatita din anul 2018 luna februarie. Intrebarea mea este cum sa procedez?Deci prima masina nu o aveam in luna februarie,iar cealalta era inscrisa pe alt judet.
Pentru clarificare ,solicitati oficial la serviciul debite in urmarire sa va puna la dispozitie dosarul cu documentele justificative ale amenzii neachitate in termen legal
Amenda italia
Danieltit
Buna ziua,
Inanul 2014 am achizitionat o masina din judetul TM,eu locuiesc in judetul VL.Proprietarul a fost deacord ca eu sa circul pe numerele de TM.Am ... (vezi toată discuția)