avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum sa procedez pt. a plati cheltuielile de judecata ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum sa procedez pt. a plati cheltuielile de judecata intr-un process ...

Cum sa procedez pt. a plati cheltuilile de judecata intr-un process civil , si sa evit executarea silita?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 15:45, 27 August 2020
Luati legatura cu cel catre care aveti de platit si intrebati prin ce modalitate puteti face asta...
Nu uitati sa cereti si o dovada ca ati platit si o pastrati bine o perioada ( cel putin 3 ani...)
Nu doreste sa va raspunda... luati legatura cu un executor, dupa ce aveti decizia/hotararea si va ajuta acesta.
Ultima modificare: Joi, 27 August 2020
Ionut.ion, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie pentru credit. Lennoxx Lennoxx Am primit acum vreo 2 luni o citatie la tribunal pentru un credit neplatit. Am strans mai mult de jumatate din suma, insa nu toata. Intrebarea mea este ce se ... (vezi toată discuția)
Intrebare despre o decizie judecatoreasca Tahan Tahan Tatal meu a fost dat in judecata de asociatia de locatari si din motive personale nu a reusit sa se prezinte la process. Decizia sa luat in lipsa lui si tocmai ... (vezi toată discuția)
Am o hotarare privind program vizita minor- cand pun in executare ? controloc controloc Am obtinut o hotarare judecatoreasca pentru program vizita minor, emisa de instanta de fond, cu recurs. Aceasta hotarare este definitiva?, pot merge sa-mi iau ... (vezi toată discuția)