avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Plasament copil/reședință mamei pe buletin
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Plasament copil/reședință mamei pe buletin

Finul nostru de 6 luni locuiește la noi de la naștere. Între timp am depus dosarul pt plasament, însa tot primim bețe în roate de la Dgaspc. Noi tot reformulam și mergem la ei, nu renunțăm. Ne spun că bebelusul sta cu forme nelegale la noi, deși acest lucru se întâmplă cu acordul și la dorința mamei. Pentru a nu avea probleme, dacă ii facem mamei mutație/domiciliu de reședință pe buletin la adresa noastră atunci am fi în legalitate? Menționez ca mai are 5 copilasi cu domiciliu stabil la adresa sa din buletin. Mulțumesc!
Ultima modificare: Vineri, 28 August 2020
KatalinS, utilizator

Alte discuții în legătură

Plasament bebelus la nasi KatalinS KatalinS Bună ziua! Acum 6 luni, o cunoștință a născut și și-a manifestat dorința ca de bebelus sa avem noi grija, aceasta mai având încă 4 copii, iar ... (vezi toată discuția)
Probleme cu concubinu backar21 backar21 buna ziua as vrea sa stiu ce pot face si unde trebuie sa merg sa il pot da afara din casa mamei menle pe concubinul acesteia care a devenit insuportabil ne ... (vezi toată discuția)
Viza flotant / mutatie valentinnn valentinnn Buna ziua, Se da urmatoarea speta: Domiciliu pe C.I.intr-un oras. Odata cu schimbarea locului de munca, te muti intr-un alt oras la un prieten, fara ... (vezi toată discuția)