avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Parcare in fata proprietatii.Buna ziua, Am un teren la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Parcare in fata proprietatii.Buna ziua, Am un teren la strada unde este numai gardul si o ...

Buna ziua,

Am un teren la strada unde este numai gardul si o poarta. de acces.Am amplasat pe teren un banner cu mesajul "de vanzare"De atunci vecinul parcheaza in fata proprietatii un autobuz, ocupand intreaga latime a trotuarului si inplicit vederea bannerului.
Legal, ce pot face ,tinand cont ca nu se poate discuta cu proprietarul fiind un tip arogant si cu relatii?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: florian miclau , utilizator 11:58, 28 August 2020
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare în fața casei mele RoxanaFl. RoxanaFl. Parcare în fața casei mele. Bună ziua, Locuiesc la casa, iar în fața casei mele parchează frecvent vecinul de vis-a-vis, care are 2 laturi pe care ... (vezi toată discuția)
Curte comuna indivizibila kittycrisssta kittycrisssta Buna ziua! Locuiesc la casa, avand doi vecini care locuiesc in alt imobil situat catre strada, in mijloc exista o curte comuna indivizibila, de asemenea ... (vezi toată discuția)
Parcare in fata casei Bogali Bogali Buna ziua. Sunt din Constanța și am cumparat o casa de curând cu deschidere teren de 6,7m și am probleme cu vecinii de la blocurile de vizavi care ... (vezi toată discuția)