avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Sunt în concediu de acomodare copil în ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Sunt în concediu de acomodare copil în adopție ...

Buna ziua,

Sunt în concediu de acomodare copil în adopție cu varsta de 6 ani din data de 10 iunie 2020, iar astăzi am inteles de la cineva ca statul mai oferă 75% din salariu pe perioada de alerta, este așa sau nu? Mentionez ca pe perioada creșterii copilului contractul meu este suspendat. Mulțumesc.

Gabriela I.

Alte discuții în legătură

Angajat stare de alertă concediu creștere copil buna ziua! ... Maria18.09 Maria18.09 Angajat stare de alertă concediu creștere copil Buna ziua! M am angajat pe perioada stării de alertă la un spital, in noiembrie 2020. In iunie 2021 am ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! anul trecut am adoptat o fetiță de 6 ani. am adus-o ... MargoDrag MargoDrag Bună ziua! Anul trecut am adoptat o fetiță de 6 ani. Am adus-o acasă la sfârșitul lunii august și din septembrie am intrat în concediu de acomodare ... (vezi toată discuția)
Acordare indemnizatie concediu de acomodare alinaflorina9 alinaflorina9 Buna ziua , Ma numesc Alina , sunt din Slobozia si as dori sa aflu punctul dvs. de vedere in ceea ce priveste acordarea platii indemnizatiei concediului de ... (vezi toată discuția)