avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acordare indemnizatie concediu de acomodare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acordare indemnizatie concediu de acomodare

Buna ziua ,
Ma numesc Alina , sunt din Slobozia si as dori sa aflu punctul dvs. de vedere in ceea ce priveste acordarea platii indemnizatiei concediului de acomodare.
Am infiat o fetita , in varsta de 7 ani, adoptia incheindu-se luna aceasta. In momentul de fata sunt in concediu de ingrijire copil ,pana la varsta de 2 ani ,avand contractul de munca suspendat din data de 7.07.2016.
As dori sa stiu daca beneficiez de acordarea acestei indemnizatii pentru copilul infiat.
De la AJPIS Ialomita mi s a spus ca nu as beneficia de aceasta indemnizatie, si as dori si un alt punct de vedere din partea dvs.
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: alinaflorina9 , utilizator 07:56, 1 Noiembrie 2016
Concediu de acomodare se acorda atunci când se solicita adoptarea unui copil, nu dupa ce a fost adoptat.
Va multumesc pentru raspunsul dvs. prompt si concis.As reveni cu o precizare,hotararea judecatoreasca va deveni definitiva in data de 7 nov.2016.Mai pot depune acum documentele pentru acordarea acestui concediu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare stimulent andreuta72 andreuta72 Buna ziua, Ma numesc Andreea si din data de 07 oct.2013, prin Tribunalul Bucuresti, s-a pronuntat hotararea prin care eu si sotul meu avem in plasament o ... (vezi toată discuția)
Concediu acomodare Gratiela Ratiu Gratiela Ratiu Buna, In legatura cu noul concediu de acomodare, (Legea nr. 57/2016), pentru parintii care adopta un copil, ma puteti lamuri? Avem un articol in Codul ... (vezi toată discuția)
Concediu medical ContSters89845 ContSters89845 buna ziua. ma numesc Popescu Mariana si sunt din Galati. am o nelamurire in legatura cu concediul medical. Pe data de 15 aprilie 2010 am facut varsat de vant. ... (vezi toată discuția)