avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 357 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Angajat stare de alertă concediu creștere copil Buna ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Angajat stare de alertă concediu creștere copil Buna ziua! ...

Angajat stare de alertă concediu creștere copil
Buna ziua!
M am angajat pe perioada stării de alertă la un spital, in noiembrie 2020. In iunie 2021 am născut, fiind în creștere copil 2 ani. Cum as putea să îmi păstrez postul, ținând cont că trebuie să dau examen, momentan fiind în creștere copil. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Maria18.09 , utilizator 21:43, 29 Martie 2022
Reusiti la examen si apoi va suspendati din nou c.i.m.
Mulțumesc! Ideea era daca as putea rămâne în concediu și abia la revenirea din concediu sa dau acea diferența.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, avem urmatoarea situatie : - o colega anagajata in ... hr_band hr_band Buna ziua, Avem urmatoarea situatie : - o colega anagajata in 20.02.2017, in 12.09.2018 a intrat in concediu crestere copil - in 2020 cand ar fi trebuit ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, sunt profesor suplinitor cu contractul de munca încheiat ... madalinaalina0510 madalinaalina0510 Bună ziua, sunt profesor suplinitor cu contractul de munca încheiat la data de 31.08.2019, cf deciziei de angajare pe perioada determinata. În prezent ma ... (vezi toată discuția)
Suprapunere stimulent insertie Darisof Darisof Ma aflu în următoarea situatie: pentru primul copil născut în septembrie 2017 primesc stimulent de inserție deoarece soția nu putea beneficia de ... (vezi toată discuția)