avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Aplicare Legea 329/2009
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Aplicare Legea 329/2009

Sunt beneficiarul unei pensii ce face obiectul legii 329 si as vrea sa stiu daca as putea sa cumulez pensia cu venituri ce provin din activitatea de antrenorat . Mentionez ca sunt platit cu ora de catre primarie.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 17:46, 19 Decembrie 2009
Puteti sa cumulati pensia cu orice venituri in conditiile in care cuantumul net al acesteia nu depaseste salariul mediu brut pe economie, care este in prezent de 1693 lei.

Consilier juridic,
Gabriela Pintea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul pensie*salariu ioananecula ioananecula Referitor la legea 329/2009 am si eu o nelamurire in sensul:un pensionar , fost cadru militar, cu pensie partial-anticipata, in valoare neta de 1100 ,poate ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate grad iii beatryce beatryce Sunt salariat bugetar pana la 31 Decembrie 2009 .Din data de 01.01.2010 am primit decizie de pensionare gradul III. Mentionez ca decembrie este ultima luna ... (vezi toată discuția)
Executivul interzice cumulul salariului de la stat cu pensia de peste 1700 de lei ContSters79437 ContSters79437 La ce se refera PENSIA IN PLATA???? La pensia bruta sau la pensia neta??? VA MULTUMESC. (vezi toată discuția)