avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Contract individual persoană fizică deținătoare de ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Contract individual persoană fizică deținătoare de PFA

Contract individual persoană fizică deținătoare de PFA.

O persoană care are PFA, poate să facă în paralel contracte individuale ca și persoană fizică cu o persoană juridică(domeniul e același ca și al PFA-ului)?
Ultima modificare: Duminică, 30 August 2020
Felix777, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 16:11, 29 Septembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Codul muncii nu interzice sa aveti incheiate contracte individuale de munca cu diverse firme si firma proprie - PFA, II, SRL.
Poate exista un conflict de interese daca prestati aceeasi activitate, in paralel, reprezentand interesele proprii prin firma dvs. si respectiv interesele firmelor la care sunteti angajat cu CIM.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
O persoană titulară a PFA poate cumula calitatea de persoană fizică autorizată cu cea de salariat al unei terțe persoane care funcționează atât în același domeniu, cât și într-un alt domeniu de activitate economică decât cel pentru care PFA este autorizată.
Buna ziua ,

Titularul persoanei fizice autorizate poate sa aiba calitatea de salariat, cele doua calitati pot coexista, nu se exclud reciproc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfasurarea activitatii in mai multe locuri de munca cu carte de munca sorescucostica sorescucostica Eu detin o firma persoana fizica autorizata sau intreprindere individuala.Pot sa mai lucrez la o firma cu program normal de 8 ore si inca la una cu program de ... (vezi toată discuția)
Diferenta intre persoana fizica autorizata si intreprindere individuala valdomate valdomate va rog sa-mi spuneti ,care e diferenta dintre pfa si intreprindere individuala! (vezi toată discuția)