avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna ziua, pt succesiune ...mama are testament..dar ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna ziua, pt succesiune ...mama are testament..dar din cel vechi...sora ...

buna ziua, pt succesiune ...mama are testament..dar din cel vechi...sora ei nu este de acord...vrea jumate...noi am inteles ca are dreptul al un sfert...ce putem face?daca nu se poate la notar ca nu este de acord?? sora ei are o problema...un handicap..nu stiu exact cum se numeste boala...dar se comporata ca un copil...o reprezinta copiii...multumesc
Cel mai recent răspuns: gheorghemonica80 , utilizator 10:04, 31 August 2020
Dna e greu de inteles ce vreti sa spuneti,ce inseamna în concepția dvs testament vechi,pe cine mostenesc mama și mătușa dvs,de pe urma cui se dezbate succesiunea ,de pe urma ambilor părinți sau doar a unuia,etc.Incercati sa oferiți mai multe amănunte daca doriti un raspuns..
buna ziua, mama are un testament de la tatal ei, pe numele ei, cu clauza de intretinere. Pamantul era pe numele tatalui lor. Mama si matusa il mostenesc pe tatal lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiunea dupa moartea tatalui gavriliu maricela gavriliu maricela tatal meu a murit in 2005 si noi copii impreuna cu mama nu am facut acceasta succesiune.Tot ce are tatal meu era pamantul pe care l-a primit de la parintii sai ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. va rog frumos daca se poate să îmi răspundeți la întrebări? Rebe2018 Rebe2018 Tatăl meu și fratele lui ( ambii decedați) sunt proprietarii unei case si unor terenuri. Tatăl meu are ca moștenitori : o soție și 2 copiii. Unchiul meu ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune/titlu proprietate Maria100 Maria100 Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat, o indrumare, cazul de mai jos fiind destul de complicat. Dupa moartea tatalui meu am fost chemata la ... (vezi toată discuția)