avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Coasigurare sanatate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Coasigurare sanatate

Buna ziua!
Daca vreau sa-l iau pe sotul meu ca si coasigurat imi trebuie certificat de casatorie din Romania? Ne-am casatorit in Ungaria, sotul este cetatean maghiar cu resedinta in Romania. Avem doar certificat de casatorie din Ungaria tradus. Cu acest certificat pot sa cer sa fie coasigurat?
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 31 August 2020
kzsi77, utilizator

Alte discuții în legătură

Clarificări despre documentele necesare pentru transcrierea certificatului de căsătorie în românia (căsătorie în ue) IstvanCsVarga IstvanCsVarga Bună ziua, Sunt cetățean român-maghiar (dublă cetățenie HU-RO), iar soția mea este cetățean maghiar. Ne-am căsătorit în Ungaria, țară membră ... (vezi toată discuția)
Renuntarea la cetatenia romana natalys natalys Sunt momentan cetatean roman cu domiciliul in Ungaria si casatorita in Ungaria cu un cetatean maghiar, este posibil ca in momentul in care aplic pentru ... (vezi toată discuția)
Inregistrare casatorie din ungaria in romania kzsi77 kzsi77 Inregistrare casatorie din Ungaria in Romania Doresc sa va intreb de ce acte am nevoie sa inregistrez casatoria din Ungaria in Romania? Mentionez ca eu am ... (vezi toată discuția)