avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Am cumparat o casa cu credit bancar si am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Am cumparat o casa cu credit bancar si am desfiintat ...

Buna ziua,
Am cumparat o casa cu credit bancar si am desfiintat un perete .Acum vreau sa instrainez imobilul la cineva care ,de asemenea vrea sa faca credit.O sa fie probleme cu evaluatorul?
Multumesc si as avea nevoie urgent de un raspuns.
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 16:46, 31 August 2020
Buna ziua,
Teoretic ar trebui sa fie probleme, mai ale daca demolarea ati facut-o fara acte.
Dar nu avem de unde stii noi ce o sa spuna evaluatorul...
Depinde de banca . Mie , intr-o situatie absolut similara , evaluatorul bancii mi-a cerut o expertiza in domeniul constructiilor ( exact asa se numea firma la care am apelat ) care sa certifice ca peretele daramat nu era de rezistenta , a costat 500 lei , si un nou releveu al apartamentului , l-am facut cu o firma de topografi , a costat 350 lei . Si a mai fost nevoie de certificat energetic . Demolarea am facut-o fara acte .Creditul celui care a cumparat era imobiliar , nu cu “ prima casa “.
Ultima modificare: Luni, 31 August 2020
CHKa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare releveu garsoniera, pentru vanzare maneki maneki Buna seara, Doresc sa cumpar o garsoniera prin \"prima casa\" insa am intampinat un obstacol la evaluare. Garsoniera a fost modificata, la modul ca s-a ... (vezi toată discuția)
Releveu modificat apartament luat prin credit noua casa dst1234 dst1234 Buna seara! Am o nelamurire legata de un credit luat prin programul Noua Casa care mi-a fost aprobat, evaluatorul din partea bancii aproband vanzarea ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament cu modificari prin credit ipotecar Sleipnir23 Sleipnir23 Buna seara, Am demarat procesul pentru cumpararea unui apartament cu 3 camere prin credit ipotecar. Am semnat antecontract si am depus toate actele la ... (vezi toată discuția)