avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In urma cu un an tatal meu a decedat si o sora a fost ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In urma cu un an tatal meu a decedat si o sora a fost imputernicita ...

In urma cu un an tatal meu a decedat si o sora a fost imputernicita pe un cont bancar.
Cu o zi inainte, ea a scos toti banii si nu doreste sa inainteze nici succesiunea.
Noi suntem cinci frati, din care o parte plecati din localitatea de domiciliu a tatei. Asadar nu folosim niciun bun, casa, pamant, etc.

Daca sora a scos banii inainte ca tata sa moara(era in coma) , noi, ceilalti frati, avem dreptul la bani?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 19:29, 31 August 2020
Nu mai aveti, pentru că banii nu mai exista in patrimoniul defunctului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept civil. mostenire! completare succesiune nicujexul nicujexul Buna ziua! Intrebare: Dupa decesul tatalui, la dezbaterea succesiunii, toti cei 4 copii au renuntat in favoarea mamei pt locuinta ce forma masa succesorala ... (vezi toată discuția)
Am o nelamurire va rog sa ma ajutati bellmo bellmo am o intrebare referitoare la un teren ,este al tatalui meu si el a decedat in urma cu un an de zile si am ramas eu cu mama si cu sora mea si vreau sami ... (vezi toată discuția)
Rugaminte TudorDaniel TudorDaniel Buna ziua, Sunt Tudor si as dori sa fiu indrumat pentru a solutiona un litigiu. Parintii mei au decedat si am inceput procedura de dezbatere a succesiunii, ... (vezi toată discuția)