avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... trecere de frontiera,proces.sentinta nu o stiu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

trecere de frontiera,proces.sentinta nu o stiu

in 1989am trecut frontiera fraudulos.am fost judecat cu proces.nu am primit sentinta acasa .as vrea sa stiu ce am primit pentru fapta mea.pot beneficia de carnet de revolutionar.va multumesc.
Cel mai recent răspuns: kartoforul1 , utilizator 18:35, 19 Decembrie 2009
In 1989 , adica inainte de revolutie? de atunci ati mai revenit in tara? daca nu ati primit sentinta de unde stiti ca ati fost judecat?Chiar daca s-ar fi judecat si ati fi fost condamnat intre timp a ntervenit prerscriptia raspunderii penale.
Certificat de revolutionar , pe ce considerente? pentru ca ati trecut fraudulos granita? nu as crede. Si oricum aceste cerificate nu se mai emit , dupa atata vreme. Ele s-au atribuit celor care au participatla revolutie.
da inainte de revolutie.am fost adus la cta cu escorta .judecat in libertate.nu am primit nimic acasa.nu stiu nimic de sentinta.am avut proces.am fost la proces .ma intereseaza ce sentinta totusi am primit.va multumesc anticipat.o seara buna!.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoaterea unui minor din tara fara acordul unuia din parinti elena_81 elena_81 Buna ziua, Ce solutii legale are un tata in cazul in care mama copilului a iesit cu minorul din tara ,fara acordul său? Mentionez ca inainte de a pleca , ... (vezi toată discuția)
Treecerea de frontiera,tentativa de trecerea a frontierei Tika Tika Buna ziua. As dori de la dvs. un raspuns la intrebarea care ma framanta de ani de zile. Condamnarea ptr. trecerea de frontiera(inainte de \'89) este ... (vezi toată discuția)
Teren fara acte moni16radu moni16radu Va rog sa ma ajutati cu un sfat, bunicul meu (decedat) a detinut un teren pe care de \"frica impozitelor\"nu si l-a trecut pe titlul de proprietate.Atat bunica ... (vezi toată discuția)