avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Expirare perioada telemunca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Expirare perioada telemunca

La expirarea termenului in care un angajat lucreaza in regim de telemunca se mai face act aditional de schimbare a tipului de contract (fara clauza de telemunca) ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:32, 2 Septembrie 2020
Daca la inceput s-a incheiat act aditional, atunci si la expirare se va incheia un astfel de act.
Multumesc. Se transmite in revisal tot anterior producerii modificarii?
Ultima modificare: Marți, 1 Septembrie 2020
roxana69, utilizator
Da, termenul este cel mentionat de dvs.
Actul aditional presupune ca si salariatul sa fie de acord cu revenirea la programul de lucru. Ce se intampla daca refuza salariatul semnarea actului aditional? Cum pot evita acest lucru?
Mai sus ati mentionat "La expirarea termenului in care un angajat lucreaza in regim de telemunca.."....sa intelegem ca este vorba despre o durata determinata?

Alte discuții în legătură

Act aditional telemunca la cim andad andad In situatia actuala, daca o firma de software opteaza pentru ca fiecare angajat sa lucreze de acasa, este necesar sa se incheie un act aditional de telemunca ... (vezi toată discuția)
Inregistrare aditional RuxandraLarisa RuxandraLarisa Cum se inregistreaza un act aditional de prelungire durata cim in Revisal. Data incheierii trebuie sa coincida cu data la care il inregistrez in Revisal sau ... (vezi toată discuția)
Telemunca AnamManole AnamManole Buna ziua, in ce conditii poate un angajat sa beneficieze de conditiile legii 81/2018 - Telemunca? Poate un director economic sa beneficieze de prevederile ... (vezi toată discuția)