avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi

Curs practic: Cum aplicăm TVA la tranzacții cu servicii și bunuri în UE/non-UE? | Lector: Delia Cataramă - Tax Partner, Viboal FindEx. Vezi agenda și participă → 

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Telemunca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Telemunca

Buna ziua, in ce conditii poate un angajat sa beneficieze de conditiile legii 81/2018 - Telemunca? Poate un director economic sa beneficieze de prevederile acestei legi? Si daca da in ce conditii? Poate lucra toata luna nu de acasa, ci de la un client al societatii unde este angajat? Sau in acest caz intram sub incidenta delegarii? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:46, 29 Octombrie 2020
Telemuncă - forma de organizare a muncii prin care salariatul, în mod regulat și voluntar, își îndeplinește atribuțiile specifice funcției, ocupației sau meseriei pe care o deține, în alt loc decât locul de muncă organizat de angajator, cel puțin o zi pe lună, folosind tehnologia informației și comunicațiilor.
Si daca nu lucrează doar o zi pe luna, ci toată luna, tot telemunca este considerata?
Legea prevede "cel puțin o zi pe lună ".
Buna ziua, telesariati pot beneficia de tichete de masa? Politica angajatorului este sa acorde tichete de masa.
Da, pot beneficia de tichete de masa.

Alte discuții în legătură

Un angajat va intra in telemunca. trebuie transmis in revisal? ... MuscaAnca MuscaAnca Un angajat va intra in telemunca. Trebuie transmis in revisal? In cazul in care trebuie transmis imi spuneti va rog cum? Nu gasesc optiunea telemunca la ... (vezi toată discuția)
Act aditional telemunca - revisal CristinaNedeloiu CristinaNedeloiu Buna ziua, Puteti sa ma ajutati cu un sfat? Precizez ca sunt noua in acest domeniu si inca invat. Cum adaug in revisal actul aditional de telemunca? (vezi toată discuția)
Buna seara, cum declari modificarea unor clauze in cim, inclusiv ... Steluta.lucia Steluta.lucia Buna seara, cum declari modificarea unor clauze in CIM, inclusiv introducerea clauzei de telemunca? nu exista al doilea CIM cu clauza de telemunca, ci exista ... (vezi toată discuția)